Vezi mai mult...

„Cea mai mare greșală este să continui să practici greșală!” – Bobby Bowden (antrenor fotbal american) Abilitatea de a te focusa în timpul unei competiții... 

Identifică problema, apoi mergi mai departe

Vezi mai mult...

Ce înseamnă viață? Dar succesul? Pentru mulți, aceste întrebări sunt o enigmă, pentru alții viață și succesul n-au nici o semnificație elocventă.

Excelența face diferența!

Vezi mai mult...

Sesiunea de Coaching Breakthrough diferă de toate tipurile de coaching prin faptul că este rapidă și eficientă. Dacă ești pregătit să-ți decizi viață și să sapi în programarea nepotrivită...

Suntem ceea ce gândim

Atunci când alegi să lucrezi cu un coach, gândește-te la proces că și cum ar fi o conversație la care participă ambele parti și în care constuiesti o relație profesională. Nu doar iți intervievezi potențialul coach, ci și coach-ul iți vă pune întrebări că să se asigure că este o situație de tip căștig-căștig pentru toate părțile implicate. Atunci când alegi un coach, gândește-te că la o colaborare, și astfel vei obține un rezultat bun.

 

1. Fii specific în legătură cu unde vrei să ajungi!

 

Pornește cu finalul în minte și vei avea mai mult decât o direcție către care să te îndrepți. Că și bonus, vei avea capacitatea să iți descrii obiectivele împreună cu coach-ul tău. Împreună cu coach-ul puteți creiona o „harta” care te vă conduce de la locul în care te afli acum către unde iți dorești să ajungi.

 

Doar întreabă-te: ” Ce voi avea după ce sesiunea a luat sfârșit?” Fii cât se poate de detaliat în răspunsul pe care ți-l vei da. Daca nu știi ce iți dorești, cum ar putea să știe coach-ul să te șuștină să iți obții obiectivele?

 

2. Asuma-ți responsabilitatea în caz de eșec!

 

Câteodată pur și simplu nu știi ce-ți dorești, și de multe ori, aceasta este „tema” sesiunii: obținerea clarității. Daca deja ai claritate, fii flexibil și accepta să fii chestionat în sensul asta și, bineînțeles, să accepți să fii motivat în legătură cu ceea ce-ți dorești, cu nevoile tale și promisiunile pe care le-ai făcut fata de tine în momentul în care ai ales acel obiectiv. Telul către care tu tinzi poate fi nerealistic, insuficient de motivant sau, pur și simplu, greșit.

 

3. Alege ceea ce ți se potrivește!

 

Evita să cazi în capcana prin care să crezi că logo-ul unei companii sau un website atractiv este același lucru cu a fi un coach bun și pregătit. Verifica de mai multe ori, fie în conversații, întâlniri sau prin sesiuni preliminare de coaching, și iți vei da seama că este o diferență intre un coach care te motivează și unul care muncește cot la cot cu tine.

 

4. Alege coaching-ul personalizat pe nevoile tale!

 

Evita șabloanele din coaching care nu pot fi universal valabile și nu pot funcționă la fel pt fiecare persoana în parte. Un coach adevărat are resursele necesare pentru a găsi un program personalizat pentru fiecare client și vă folosi mai multe abordări până vei descoperi cea mai buna soluție pentru tine. Asigura-te că ai parte de o sesiune personalizata și nu ești doar un număr într-o lista de clienți.

 

5. Fii deschis și pune punctul pe „i”!

 

Un coach cu experiență iți vă prezenta termenii și condițiile standard, în mod uzual, că parte dintr-un contract. Aceasta denota experiență și dorință de a se asigura că termenii vor funcționă de ambele parti.

 

Termenii și condițiile ar trebui să includă:

 

- Termenii și condițiile contractului de parteneriat

- Politicile referitoare la participare la sesiuni și întâlnirile anulate

- Confidențialitate absoluta și conflictele de interese

- Înțelegerea și acordul clientului

- Garanția pe satisfacție

- Alegerea și responsabilitatea clientului

Cum alegi un coach? 5 criterii pentru a alege coach-ul potrivit pentru tine

Cum alegi un coach?

c o a c h i n g

rattitude

g

c o a c h i n g

rattitude

g

Contact

Tel: (+40) 731 461 364

E-mail: grattitudecoaching_contact@yahoo.com

B. Sentiuliu © 2023. All Rights Reserved.

Hosted by Web Acing